Teppene i Sentralen

Sentralen består av to verneverdige bygg i Øvre Slottsgate 3 i Kvadraturen i Oslo. Bygningene er eid av Sparebankstiftelsen DNB og har fungert som bankbygg siden 1822. Med sine 12 000 kvadratmeter rommer Sentralen nå over 300 kulturprodusenter og samfunnsinnovatører og har over 20 scene og produksjonsrom med kapasitet på opptil 800 personer.

KIMA Arkitektur og Atelier Oslo står for arkitekturen og interiøret i totalrehabiliteringen av de ærverdige bygningene. Til det åpne kontorlandskapet og tilhørende møterom har vi levert teppet Felt fra Toucan-T. Teppet består av robust nålefilt i en moderne beige farge ved navn Coast 6007 og er godkjent til ‘EN 1307 commercial heavy extreme 33’. Utførende ved leggingen av teppet er Buer Gruppen.

Les mer: Sentralens arkitektur

Produkt: Felt, Toucan-T
Arkitekt: KIMA & Atelier Oslo 
Gulvlegger: Buer Gruppen
Entreprenør: AF Gruppen
Foto: Anne Bråtveit

Vinylstaver i fiskebensmønster hos Vidars

Vidars AS har pusset opp og flyttet inn i et av Tønsbergs eldste bygg rett ved torvet. Her har klesforretningen to etasjer dedikert til internasjonale og nasjonale merker, personlig service og egen systue med fagarbeidere. Karl Magnus Eriksen v/ Driv Design er ansvarlig for interiøret. Vi har levert vinylstaver med det autentiske tredesignet PW 3055 fra Project Floors til begge etasjene. Stavene er lagt i et gjennomført fiskebensmønster. Gulvet har et PU-behandlet slitesjikt på 2,5 mm og hver stav har dimensjonene 457 x 76 mm. Som en bord og i trappen er det lagt vinylplank med samme design og farge, men med dimensjonene 915 x 152 mm. Dette er et meget slitesterkt gulv som tåler mye trafikk. Under en sittegruppe i dressavdelingen har vi også levert et mørkeblått avpasset teppe med høy luv fra Toucan-T ved navn Loft 6561 Mare. 

Produkt: Project Floors, Toucan-T
Interiør: Driv Design
Fotograf: Anne Bråtveit

Atea

Atea valgte teppefliser fra Milliken til sine nye lokaler i Tassebekk Office Center i Sandefjord. Atea er blant de største IT-infrastrukturleverandørene i Europa og har rundt 1 650 medarbeidere i Norge. Atea har med dette samlokalisert avdelingene i Vestfold til det nye kontorsenteret som ligger rett ved E18 med kort vei både til Torp flyplass og Oslo. PV Arkitekter har tegnet bygget som er oppført av Hans Gaarder Eiendom og hovedentreprenør Cosmic Bygg.

Innredningen i lokalene understreker Ateas motto som er “The Place to Be”. Rene linjer og sterke kontraster i sort og hvitt gir et veldig profesjonelt uttrykk noe som er i tråd med selskapets verdier om å fremme en prestasjonskultur. Gulvet består av teppefliser med ekstra tykk bakside av typen CushionBack, noe som gir støyreduserende egenskaper på opptil 31 dB. Teppeflisene er fra den ensfargede serien Formwork, i den sorte fargen Ash Blanket. Tykkelsen på flisene gjør at man kan legge dem i samme retning, man slipper da sjakkmønsteret, og i tillegg er skjøtene nesten ikke synlige. Baksiden absorberer også mye av belastningen på teppet og gir teppeflisene opptil 50 prosent lenger levetid (12 års slitasjegaranti). 

Se også:

Produkt: Milliken
Byggherre: Hans Gaarder Eiendom
Entreprenør: Cosmic Bygg
Arkitekt: PV Arkitekter
Leietaker: Atea
Foto: Anne Bråtveit

Andebu Sparebank

Andebu Sparebank er en lokal bank i Vestfold som opprinnelig ble etablert i 1863 for å hjelpe bønder med å finansiere såkorn. Mer enn 150 år senere har banken vokst til 28 ansatte som håndterer ca 10 000 kunder og en forvaltningskapital på ca 3,6 mrd kroner. Vi har levert tregulv fra Weitzer Parkett og tepper fra Toucan-T til de nye kontorene deres i Rådhusgata 17 i Sandefjord. Sammen med en økt satsning på digitale løsninger har Andebu Sparebank valgt å fokusere på personlig rådgivning og lokal tilstedeværelse. De nye lokalene er innredet deretter med nok av møterom egnet for personlig oppfølging. 

KB Arkitekter AS står for planløsningen og interiøret i de nye lokalene. I fellesområdene og på kontorene ligger det tettvevde teppet Eco Web i den lysegrå fargen 1008 fra Toucan-T. Eco Web gir et elegant og profesjonelt uttrykk og er ideelt for områder med høy trafikk. Teppet er tilgjengelig i 10 farger og kommer på 4 meter brede ruller. På det store konferanserommet og på kjøkkenet i bakkant av lokalet har vi levert hvitpigmentert eikeplank fra Weitzer Parkett. Gulvet er av typen WP Charisma med den robuste ProActive+ overflaten som består av 7 lag mattlakk. Fargen heter Oak Kaschmir og dimensjonene på planken er 2245x193x14mm. Andebu Sparebank er et gjennomført referanseprosjekt for ProsjektGulv AS som demonstrerer en vellykket kombinasjon av produkter fra to av våre produsenter.

Produkter: Toucan-T og Weitzer Parkett
Interiørarkitekt: Maria E. Andreassen v/ KB Arkitekter AS
Kunde: Andebu Sparebank
Foto: Anne Bråtveit

Lysaker Torg

Til Lysaker Torg leverte vi eikeplank fra Weitzer Parkett. Kvaliteten er ble levert ferdig overflatebehandlet fra fabrikk med 7 lag mattlakk. En særdeles slitesterk kvalitet som trenger minimalt med vedlikehold. Det er Krohnark som står for interiøret i dette prosjektet.

Produkt: Weitzer Parkett
Interiørarkitekt: Krohnark
Fotograf: Anne Bråtveit

PwC Vestfold

Vi har levert teppefliser fra Milliken til PricewaterhouseCoopers (PwC) lokaler i Tassebekk Office Center i Stokke i Vestfold. Det nye kontorsenteret har gjort det mulig for PwC som leietaker å samlokalisere driften fra et sentralt punkt i fylket, med kort distanse til de største byene og Torp flyplass. PwC har med dette lagt ned de lokale kontorene i Porsgrunn, Larvik, Sandefjord og Tønsberg og har plass til å ansette 80 personer til i Tassebekk. Hans Gaarder Eiendom og hovedentreprenør Cosmic Bygg har fullført første byggetrinn av prosjektet som består av tre etasjer dedikert til hver sin leietaker. Tassebekk Office Center er starten på det som vil bli Torp Øst næringsområde og kontorsenteret vil få et trinn til og bli på totalt 7000 m2. PV Arkitekter har tegnet bygget og KB Arkitekter er ansvarlig for interiøret.

Innredningen i kontoret til PwC er aktivitetsbasert. Det vil si at man har ulike soner og møterom tilpasset de aktivitetene som skal finne sted der. Til høyre for resepsjonen ligger stillesalen der det er full konsentrasjon, mens det til venstre er kaffemaskin og musikk. Teppeflisene fra Milliken har støyreduserende egenskaper på 31 dB, noe som passer perfekt i et kontorlandskap som krever mye av omgivelsene. Det sømløse designet i serien Nordic Stories Tectonic gjør skjøter tilnærmet usynlig og den nøytrale fargen passer godt med de ulike elementene i interiøret. Teppeflisene er utstyrt med CushionBack som absorberer belastningen på teppet og kan gi teppeflisene opptil 50 prosent lenger levetid (12 års slitasjegaranti). Vi er stolte av å ha vært en del av et så vellykket og innovativt prosjekt i lokalområdet.

Se også:

Produkt: Milliken
Byggherre: Hans Gaarder Eiendom
Entreprenør: Cosmic Bygg
Arkitekt: PV Arkitekter
Interiørarkitekt: KB Arkitekter
Leietaker: PwC
Foto: Anne Bråtveit

 

 

Superoppusserne

Vi gleder oss til å se sesong 2 av Superoppusserne der vi har levert gulv fra Hain Parkett. I Superoppusserne møter man familier som av ulike årsaker har en upraktisk og dysfunksjonell bolig som ikke dekker behovene deres. De drømmer om et bedre hjem. Programleder Sigurd Sollien, supersnekker Torkel Gjerset og interiørarkitekt Linda Steen rykker inn med ekstrem faglig tyngde og tar problemene på alvor. Gjennom en uke løfter de et hjem, rom for rom, til livet til eierne er forandret og de har fått et godt og funksjonelt hjem. Sesong 2 har premiere på TV3 i 2017, i mellomtiden kan du se sesong 1 på Viafree.

Se sesong 1 av Superoppuserne på Viafree

Weitzer Parkett til Spesdent

Spesdent har utvidet og oppgradert lokalene med hjelp fra Magenta interiørarkitekter. Spesialisttannklinikken i Hegdehaugsveien 31 i Oslo jobber innenfor områdene oral kirurgi, medisin, protetikk, bittfunksjon og endodonti. 

Vi har levert to kjempefine akasie-gulv fra Weitzer Parkett og inngangspartimatter til de nye lokalene. Akasie-materialene ble levert i to forskjellige utgaver. Det ene gulvet heter WP 4100 og er en wideboard-plank i Select sortering med dimensjonene 1000x125x11mm. Det andre gulvet er fra kolleksjonen WP Strip 45 i Original sortering og med dimensjonene 360x108x11mm. Begge gulvene ble levert ferdig overflatebehandlet fra fabrikk med ProActive+ behandlingen som innebærer 7 lag mattlakk. 

Produkt: Weitzer Parkett
Interiørarkitekt: Magenta
Grafisk design: Me&Du
Foto: Bente Bjaarstad Elvebredd

 

 

 

Concrete LCDA referanse: Restaurant La Forêt

Interiørarkitekten Claude Cartier fra Lyon i Frankrike er ansvarlig for innredningen av Restaurant La Forêt. Concrete LCDA har levert betongpaneler til veggene av typen Slimbeton. Betongpanelene er 7 mm tykke og har dimensjonene 1200x800 mm, total vekt per panel er 12 kg. Designet på panelene heter Scaffolded, dette er en industriell look med 2 mm dype innfelte sirkler i hjørnene av panelene. Fargen 200 er naturlig grå betong med Medium struktur. 

Produkt: Concrete LCDA
Interiordesign: Claude Cartier Décoration
Fotograf: Studio Erick Saillet

Weitzer Parkett til Montebello

Vi har levert Weitzer Parkett til et boligprosjekt i Montebello, Oslo. APT Properties står bak prosjektet og Paulsen og Nilsen er ansvarlig for interiøret. Leiligheten er utformet praktisk og moderne, og med minimalt vedlikeholdsbehov. Det er laget mye rom for oppbevaring både på soverom, gang og kjøkken. Materialvalgene er gjennomgående av høy kvalitet og arbeidet er utført med øye for detaljer. Etter renoveringen av gulvet er det lagt ny parkett i enstavs eik, og både på kjøkken og bad er det benyttet Carara-marmor. Gulvet heter WP Charisma Oak Kaschmir og er en hvitpigmentert kvalitet med 7 lag mattlakk i overflaten. Dimensjonene på planken er 2245 x 193 x 14 mm. Det er laget en høy list med enkel profil for leiligheten. Kjøkkenet er plassbygget med innebygd sittebenk og spiseplass. På terrassen er det lagt ny isolasjon og membran og benyttet vedlikeholdsfri Kebony.

Produkt: Weitzer Parkett
Interiørarkitekt: Paulsen&Nilsen
Byggherre: APT Properties

Eikeplank levert til boligprosjekt i Oslo

Vi har levert en hvitpigmentert eikeplank fra Weitzer Parkett til et spennende boligprosjekt i Oslo. Metropolis Arkitektur & Design AS ved Nina Bjørland er ansvarlig for interiørdesignet. Løsningene er skreddersydd huseier med peis og hylle tegnet av Bjørland og realisert av murmester Henrik Sveen og Henriksen Snekkeri. Den lysegrå paletten suppleres av grønne toner fra Asplund-skjenken og kunst fra Tor Arne Moen og Kari Mette Wik. Stuen er inspirert av italiensk design med den mørkebrune sofaen fra Minotti, stol fra Meridiani akkompagnert av Artemide og Flos belysning.

Gulvet består av planken WP Charisma med den hvitpigmenterte overflaten Oak Kaschmir. Dette er en meget slitesterk overflate bestående av 7 lag mattlakk levert ferdig behandlet fra fabrikk. Dimensjonene på planken er 2245 x 193 x 14 og gulvet ble installert flytende av Eide & Tønsberg Bygg. Ferdige trappetrinn i samme utførelse som resten av gulvet ble tilpasset på byggeplass av gulvlegger. Resultatet gir et meget gjennomført og helhetlig uttrykk. Vi er stolte av å ha kunne bidratt til et så vellykket oppussingsprosjekt.

Produkt: Weitzer Parkett
Interiørarkitekt: metropolis.no
Gulvlegger: eideogtonsberg.no
Murmester: murmestersveen.no
Møbelsnekker: henriksen-snekkeri.no

 

Villa Kildeveien

Prosjektet består i en total renovering av en klassisk funkisbolig fra 1965, opprinnelig tegnet av arkitektene Klippgen, Holm og Halvorsen. Det nye prosjektet tar utgangspunkt i den opprinnelige arkitekturen, og gjennom en rekke grunnleggende grep bringer det indre rommet i en nærmere kontakt med omgivelsene. Enkle minimalistiske volumer i hvit og grå puss danner en dynamisk og skulpturell enebolig.

ProsjektGulv AS har levert massiv eikeplank fra Weiss til boligprosjektet. Gulvet heter European Wide Board og har dimensjonene 167 x 1973 x 20 mm og ble levert i Select sortering med ferdig naturoljet overflate.

Produkt: Weiss
Arkitekt: Espen Pedersen, Lund+Slaatto Arkitekter
 

Teppet Aeras fra Toucan-T

I teppet Aeras har Toucan-T har forsøkt å oppnå en kombinasjon av den underliggende naturlige strukturen, med renheten av den rette linjen. Dette konseptet gjør materialet tidløst og meget anvendelig til ulike miljøer. Teppet produseres med en vanlig tuftemaskin, men det endelige resultatet gir et unikt optisk uttrykk. Aeras er tilgjengelig i 16 standard fargekombinasjoner, men fra kvantum over 200 kvadratmeter står kunden fritt til å velge en unik kombinasjon. Standard bredde er 400 cm. Aeras er et løkketeppe, laget av 100% polyamid.

Teppene Diamond Dust og Nordic Raw av Calle Henzel

Diamond Dust og Nordic Raw er basert på et syv år langt vitenskapelig eksperiment der man eksponerte tepper for de tøffe naturelementene i Nord-Sverige. Nordic Raw består av unike fri form tepper med attributter påvirket av erosjon, snø og tining. Diamond Dust er oppkalt og inspirert av det meteorologiske fenomenet der det dannes en sky på bakkenivå bestående av ørsmå iskrystaller. Designene er utviklet og produsert av den svenske kunstneren Calle Henzel ved Henzel Studio og produseres i ull og silke.

Se også: byhenzel.com
Ta kontakt med oss for mer informasjon info@prosjektgulv.no

Vinylgulv levert til Bademiljø

Bademiljø har samarbeidet med Grid om å utvikle ny visuell identitet og retail design. Bademiljø består av 115 rørleggerbedrifter og butikker over hele landet. ProsjektGulv AS har levert vinylgulv fra Project Floors til det nye konseptet. Butikkene er bygget opp rundt studioet i midten, der Bademiljøs rådgivere arbeider med den enkelte kundes behov og ønsker. Bygging eller totalrenovering av våtrom er for de fleste en komplisert og stor investering med mye usikkerhet. Den nye visuelle identiteten kommuniserer profesjonalitet og den trygghet du får som kunde hos Bademiljø. 

Vinylgulvet heter PW 3085 og består av plank med mikrofas og dimensjonene 1219 x 183 x 2,5 mm. Slitesjiktet er på 0,55 mm med et PU belegg i overflaten som sikrer ekstra slitestyrke og enkel rengjøring. Vinylgulvene fra Project Floors er blant de mest slitesterke gulvene i ProsjektGulvs sortiment og passer veldig bra i butikk og serviceområder. Project Floors har også en stor kolleksjon for privatbolig, samt klikk og løslagte kvaliteter.

Produkt: Project Floors, vinylgulv, PW 3085
Kunde: Bademiljø
Designer: Grid
Fotograf: Bjørn Joachimsen

Business Lounge Stavanger Lufthavn

Til Business Lounge Stavanger Lufthavn har vi levert gråfarget eikeplank av typen WIP 4140, Oak Auster fra Weitzer Parkett. Gulvet ble levert ferdig overflatebehandlet med 7-lag mattlakk, mikrofas og børstet overflate. Dimensjonene på planken er 1400 x 140 x 11mm.

Foto: Ragnar Hartvig
Metropolis Arkitektur & Design AS
Les om prosjektet og se flere bilder her: metropolis.no