Hvitpigmentert askeplank til Alliance Optikk

Driv Design valgte WP Charisma 2 strip fra Weitzer Parkett til Alliance Optikk Vest-Telemark som åpnet nye lokaler i Seljord. Gulvet er av ask med hvitpigmenteringen Ash Polar og mattlakkert overflate av typen ProActive+. Sorteringen heter Natural og gir et diskret liv til gulvet. 

Om Alliance Optikk
Alliance Optikk er en fagdrevet optikerkjede med 80 butikker i Norge. Alle våre optikere er offentlig godkjent helsepersonell. Vi har kunden i fokus og passer for deg som forventer at optiker tar ansvaret for nettopp ditt syn.

For vi vet at ingen øyne er like.

Det er derfor ditt syn og dine øyne, kroppens fineste instrument, fortjener Alliance som din fastoptiker. En optiker som kjenner ditt syn og dine øyne ned til minste detalj – for å finne den riktige løsningen.