Livlig teppe (Highlopp, Toucan-T) til Senab Interiør i Tønsberg

Vi har levert teppet Highloop i fargen 7706 fra Toucan-T til Senab Interiørs nye showroom i Tønsberg. Interiøret er designet av Helena Enoksen hos Kristiansen og Bernhardt Arkitektur. Teppet er en utmerket kvalitet for kontraktsmarkedet med ekstrem slitestyrke og laget i 100% polyamid. Tykkelsen på teppet er meget gunstig for akustikken, men tåler likevel belastningen av kontorstoler med hjul. I likhet med alle Toucan-Ts tepper kan du også få Highloop som et kantet teppe.

Highloop er et av de mest populære teppene til Toucan-T, mye på grunn av den unike loop strukturen. Den livlige tekstile overflatestrukturen gir flere ton i ton farger mer spillerom. Bruksområdene til Highloop er mange. For eksempel er dette teppet populært i resepsjoner hos banker, i butikker, men også i boligområder. Kolleksjonen inneholder 14 spennende farger fra antrasitt til hvit.