Massivt fiskebensgulv til Anorak reklamebyrå (Weitzer Parkett)

Reklamebyrået Anorak holder til i nyoppussede lokaler i Mølleparken 2 i Oslo. Krohn Interiørarkitekter er ansvarlige for interiøret. I de lyse lokalene møter man en perfekt kombinasjon av moderne glassvegger og den rustikke fiskebensparketten fra Weitzer Parkett. Gulvet består av den massive stavparketten WP Classic 521 (500x60x21mm) i utførelsen Old Oak. Hver stav har et utseende preget av tidens tann og er unike hver for seg. Gulvet ble levert ubehandlet (ProFine) og hvitpigmentert av gulvlegger, Lasse Hovd Byggteknikk, etter legging. Gulvet hellimes til undergulvet og har hele 10mm slitesjikt.

Anorak er et reklamebyrå som utvikler strategier og løsninger til reklamekampanjer. Anoraks styrke ligger i å utvikle kanaluavhengig markedsføring. Under prosjekter finner du case studies som viser hvordan vi tenker og jobber.

Anorak er en del av det nordiske byrånettverket The North Alliance.