Vevet vinylgulv til Fjærvik klinikken

Vi har levert vinylteppet Sponge fra 2tec2 til den nyåpnede Fjærvik Klinikken på Solli Plass i Oslo. Fjærvik Klinikken spesialiserer seg på pasienter som sliter med tannlegefobi. Målet er at enhver person som kommer til Fjærvik Klinikken skal få en helt ny og annerledes opplevelse. Det fokuseres på trivsel fra det sekund du tråkker innenfor terskelen til klinikken.

- Dette er en klinikk som gir deg positive sanseinntrykk fra første møte. Din opplevelse av lyd, lys og lukt skal endres og tannbesøket skal bli annerledes og positivt. Dette er et Spa senter for dine tenner. Personalet er svært vennlige og imøtekommende og ønsker å ta hensyn til alle behov du som pasient måtte ha, sier tannlege og daglig leder Ingrid Fjærvik.

Moen & Thalberg er ansvarlige interiørarkitekter for Fjærvik klinikken. Interiøret er elegant og hjemmekoselig på en gang. Fargene går i naturtoner og suppleres med levende lys, lukten av nybrygget kaffe og hyggelige ansatte.

Fotograf: Erik Faukland

Se også: Slik kom Stine over den mangeårige tannlegeskrekken