Vi støttet konserten Horisonter på DogA med tepper

Klanger, lyder og bilder fra konserter i Sverre Fehns byggekunst blir spektakulær installasjon på DogA under Ultimafestivalen. Alt er med i den hvite, teltaktige og oppblåsbare installasjonen i kjelleren på DogA. Her skal publikum få en annerledes konsertopplevelse. På teltduken blir Knut Brys fotografier projisert mens perkusjonist Eirik Raude og trompetist Arve Henriksen spiller musikk inspirert av Sverre Fehns byggekunst. Fredag opptrer musikerne live i installasjonen, som er åpen under hele Ultimafestivalen.

- Eirik har spilt på hele Aukrust-museet, på tuter, sykkelhjul og brødbokser, mens Arve Henriksen har dratt trompeten etter seg på gulvet, blåst i lur og på tak. Bilder av dette inngår i kunstopplevelsen i installasjonen på DogA, der all musikk og lyder går i loop og på en måte treffer hverandre, sier arkitekt Magne Magler Wiggen, som sammen med arkitekt Hallstein Guthu har laget selve installasjonsrommet.

ProsjektGulv AS og Toucan-T støttet konserten Horisonter med et ensfarget hvitt teppe.

Les hele artikkelen på OsloBy:
Oslo bader i samtidsmusikk i 11 dager
Smal musikk for enhver smak

MMW
Eirik Raude