Teppefliser fra Milliken til Autostrada

Autostrada i Skien valgte teppeflisen Consequense 2.0 fra Milliken. Designet er en del av Jaguar Landrovers internasjonale konsept. Consequense 2.0 er en av de mest eksklusive teppeflisene til Milliken og er meget populær i kontorlokaler. Trinnlydsdempingen på hele 36dB er en av teppeflisens nøkkelegenskaper.

Consequense 2.0 er inspirert av styrken i fuglereder og kombinerer en klassisk lineær tilnærming ved å kombinere visuelle og fysiske teksturer. Ulike lag med forskjellige fargetoner og bølgede linjer skaper et mønster og design som går i alle retninger. Consequense 2.0 fremstår som både elegant og funksjonell og tilbyr et sterkt fundament i ethvert profesjonelt interiørdesign. Consequense 2.0 fra Milliken har et totalt resirkulert innhold på 24 prosent og er BREEAM sertifisert til karakteren A.