Bli kjent med Hain Parkett

Moderne parkettproduksjon i Tyskland: Hain plankene produseres i et toppmoderne produksjonsanlegg i byen Rott am Inn i Bavaria i Tyskland. Som en spesialist på naturlige tregulv tilbyr Hain over 100 ulike overflater i forskjellige tresorter. Hain kolleksjonen strekker seg fra 7 meter lange plank til mindre konstruksjoner med 3 og 2 lag.

Hain er en av de få gulvprodusentene som produserer absolutt hele planken på sitt eget produksjonsanlegg. Fabrikken benytter en selv-utviklet, skånsom prosess - som følger produktet hele veien fra trestammen til den ferdige planken. Naturlig tørking av treverket og en oksygen-herdet oljeoverflate er noen av eksemplene som demonstrerer familiebedriften Hains innovative egenskaper.

Hain Parkett produserer om lag 350 000 m2 tregulv i året. Dette er en håndterbar mengde som gjør at fabrikken er fleksibel og har kapasitet til å følge kundenes behov. Denne individuelle tilnærmingen er i tråd med Hains filosofi som distanserer seg tydelig fra industriell masseproduksjon og beholder et fokus på eksklusivitet.