Gummigulv i den Nederlandske ambassaden i Athen

GFRA Architects har designet interiøret i dette spennende prosjektet for den nederlandske ambassaden i Athen. Det ensfargede grå gummigulvet er av typen Planway UR / RP fra vår italienske leverandør Remp Rubber Flooring. Planway serien er polyurethane behandlet (RP) som kan redusere vedlikeholdskostnadene med opptil 30 prosent. Ordinær behandling etter installasjon, som voksing eller polering, er ikke nødvendig.

Den nederlandske ambassaden i Athen ble valgt ut som et pilotprosjekt for den nyeste filosofien innen offentlige kontorer og arbeidsmiljøer i Nederland. Ambassaden ble transformert til et åpent kontorlandskap med stor fleksibilitet og alternative arbeidsområder for de ansatte.

Klarhet og åpenhet ved et transparent interiør var fokusområder for å uttrykke Nederlandsk identitet. Lokalene har et rent, teknologisk uttrykk i hvitt og grått. De gule skiltene er en referanse til flyplassen i Schiphol i Amsterdam. Skiltene (fra de samme produsentene som leverer til flyplassen) dedikerer aktiviteter til de ulike områdene og skaper en umiddelbar gjennkjennelig identitet for ambassaden.