Naturally Drawn teppefliser fra Milliken

Naturally Drawn henter inspirasjon fra naturen og hvordan kunstnere utrykker dette i sine verk. Paletten er i naturlige farger og mønstrene er inspirert av håndverket til kunstformer som tegning og maling. Serien består av 3 design som kan kombineres, enten i samme farger eller som kontraster til hverandre. Designet Hand Sketched Transition gir en myk overgang fra mørke til lyse farger.

Naturally Drawn kolleksjonen består av 8 naturlige farger: Green/Yellow, Blue/Denim, Parchment/Mist, Aqua/Teal, Brown/Bronze, Purple/Violet, Slate/Grey, Pink/Blush.

Econyl
Naturally Drawn produseres av høy ytelses Econyl-garn med 100% resirkulert nylon. Econyl fiberet er laget av minimum 50% pre-forbruker og 50% post-forbruker innhold - dette reduserer energiforbuket i produksjonen og avfallet.

Backing
Teppeflisene i Naturally Drawn kolleksjonen har en backing av 90% resirkulert cushion backing. Cushion backing er en tykkere backing med lengre levetid (40%) og bedre akustikkegenskaper (31dB). Backingen kan også leveres med TractionBack, et tørrlim med en PostIt liknende funksjon som gjør det veldig enkelt å legge teppeflisene, uten behov for tørketid.

Sertfisieringer

  • Tredjeparts sertfiseringer gjør at du kan føle deg trygg på at Naturally Drawn er et godt alternativ:
  • ISO14001 sertfiserte produksjonslokaler i Wigan, England bruker kun etiske forsvalige kilder til råmaterialer og, når mulig, fra kortreiste, lokale leverandører.
  • CRI Green Label Plus/GuT sertifisert/EPD verfisert
  • Alle Millikens produkter er karbonnøytrale.
  • Millikens Carpet Take Back program kan bistå med en forsvarlig resirkuleringsprosess av teppelfisene.

Se hele kolleksjonen her: Milliken, Naturally Drawn