2tec2s nye lokaler

2tec2 har pusset opp egne lokaler. Familiebedriften holder til i et tidligere fabrikkbygg i Kortrijk i Belgia. Det som nå har blitt kontorer har tidligere huset produksjon og har derfor rikelig med plass og takhøyde. De originale stålbjelkene er beholdt og den rustne overflaten matcher fargen på vinylteppet. Grønne planter, designmøbler og akustikkelementer i kontrast viser hvordan 2tec2 teppet kan knytte sammen og kombinere ulike uttrykk med sitt tidløse design.

Moonrock er navnet på designet som kombinerer tre lyse fargetoner: beige, kobber og stål. Gulvet gir en metallisk og industriell look med en varm nyanse og passer perfekt i de tidligere fabrikklokalene. Taket består av flere store vinduer som gir masse naturlig arbeidslys i de åpne arbeidssonene.

Kortrijk er en by med omtrent 80 000 innbyggere og en historikk innen tekstilindustrien som dateres tilbake til 1300-tallet. DeWitte familien er grunnleggerne av 2tec2 og de har drevet innen bransjen i flere generasjoner. 2tec2 gulvene veves etter den klassiske Jacquard metoden. Hver tråd er tofarget, noe som gir gulvet en rolig flammeeffekt som skjuler smuss og skitt spesielt godt. Det som skiller 2tec2 fra sine konkurrenter er at alle gulvene produseres med den stabile glassfiberkjernen. Dette gir gulvet økt stabilitet og levetid.

Se hele kolleksjonen til 2tec2