Backe i Grensen

Mørkt og eksklusivt

Backe i Grensen er et av Oslos største og mest eksklusive glassmagasin med fokus på høy kvalitet. De har holdt til i samme lokaler siden stiftelsen i 1941 og har nå pusset opp lokalene fullstendig. I underetasjen av butikken er det fokusert på serviser, glass, bestikk og kniver med mer. Hans Petter Lund ved KB Design AS har utarbeidet et nytt og spennende konsept i en mørk og eksklusiv stil som er med på å fremheve produktene.

Rolig atmosfære

Teppeflisen Culture Canvas, Street Art fra Milliken ble bevisst benyttet som en del av konseptet. Teppet har to ulike strukturer i overflaten og designet minner om betong. Fargen heter Character (SAT79-27) og er en av de mørkeste gråfargene i serien. Tykkelsen på hele 10,8 mm gjør at teppet absorberer trinnlyd med opptil 33 dB og gir ekstra god gangkomfort. Backe i Grensen er kjent for å være en travel shoppingdestinasjon og teppet vil uten tvil være med på å med å skape en rolig atmosfære i hektiske omgivelser.

Brosjyre for Millikens Culture Canvas

Produkt: Milliken, Culture Canvas
Interiørdesign: Hans Petter Lund, KB Design AS