Dissident 2.0 - Ny teppeflis fra Milliken

Dissident fra Milliken er en røff kvalitet i 100% resirkulert nylon (Econyl). Strukturen og designet gir tilfeldige kontraster og felter med sporadiske nyanser. Dissident serien har også overgangsfliser (Transitions). Disse overgangsflisene gjør det mulig å få en fargeflyt fra en flis til en annen uten å bryte med harde linjer eller distraherende fargebrytninger. Dissident 2.0 Transitions kan blande både komplementære og kontrastfarger og gi en sømløse og kontinuerlig flyt i farger som endrer seg organisk over gulvet. Dissident har 11,9 mm tykkelse, en trinnlydsdemping på 33 dB og hele 40% lenger levetid enn teppefliser med hard backing. I likhet med de fleste av teppeflisene fra Milliken er Dissident BREEAM godkjent. 

Dissident 2.0 brosjyre

Mer info om Milliken finner du her