Weitzer Parkett til Spesdent

Spesdent har utvidet og oppgradert lokalene med hjelp fra Magenta interiørarkitekter. Spesialisttannklinikken i Hegdehaugsveien 31 i Oslo jobber innenfor områdene oral kirurgi, medisin, protetikk, bittfunksjon og endodonti. 

Vi har levert to kjempefine akasie-gulv fra Weitzer Parkett og inngangspartimatter til de nye lokalene. Akasie-materialene ble levert i to forskjellige utgaver. Det ene gulvet heter WP 4100 og er en wideboard-plank i Select sortering med dimensjonene 1000x125x11mm. Det andre gulvet er fra kolleksjonen WP Strip 45 i Original sortering og med dimensjonene 360x108x11mm. Begge gulvene ble levert ferdig overflatebehandlet fra fabrikk med ProActive+ behandlingen som innebærer 7 lag mattlakk. 

Produkt: Weitzer Parkett
Interiørarkitekt: Magenta
Grafisk design: Me&Du
Foto: Bente Bjaarstad Elvebredd