Børste

Børste

0.00
En inngangspartimatte i aluminium med børstelameller er perfekt for å samle opp væske og vann. Børstelameller kan kombineres med gummi og skrubb for økt funksjonalitet. Kommer i fargene grå, brun og sort.

BP Techem er en av Polens største produsenter av industri, aluminium og metallprodukter, og har store selskaper som Volkswagen, Philips, Volvo og IKEA på kundelisten. BP Techem produserer inngangspartimatter med ekstrem slitestyrke og forebyggende egenskaper. Dette er aluminiumsmatter som enten ligger i brønn eller ramme og som enkelt kan rulles opp slik at man kan støvsuge rester som blir liggende i bunn. Mattene leveres med børste, gummi eller skrubb lameller, man kan bestille opp disse med kun en av de tre eller en kombinasjon. Lamellene er koblet sammen med vaier og ca. 3mm mellomrom mellom hver lamell. 

Forskning har vist at 90% av alt smuss og forurensning inne i et bygg kommer utenifra, og mesteparten bringes via trafikken ved de største inngangene. Over tid kan støv være et av de verste problemene da det kan ødelegge teknisk utstyr og påvirke ansattes helse immunforsvar negativt. BP Techems matter håndterer alt fra snø, sand og søle og temperaturer fra  -40 opp til +70°C. Inngangspartimattene kommer i 17mm og 22mm tykkelse og standardfargene rød, grå og sort. ProsjektGulv AS anbefaler et ordentlig system i inngangspartiet til alle kommersielle og offentlige bygg.

Add To Cart