Admit One

Admit OnerL.jpg
ADM1m.jpg
ADM2m.jpg
ADM3m.jpg
ADM4m.jpg
ADM5m.jpg
ADM6m.jpg
ADM7m.jpg
ADM8m.jpg
ADM9m.jpg
ADM10m.jpg
ADM11m.jpg
ADM12m.jpg
ADM13m.jpg
ADM14m.jpg
Admit OnerL.jpg
ADM1m.jpg
ADM2m.jpg
ADM3m.jpg
ADM4m.jpg
ADM5m.jpg
ADM6m.jpg
ADM7m.jpg
ADM8m.jpg
ADM9m.jpg
ADM10m.jpg
ADM11m.jpg
ADM12m.jpg
ADM13m.jpg
ADM14m.jpg

Admit One

0.00
Admit One er et av to design i det patenterte Omni-konseptet; Retningsløse design som kan installeres helt tilfeldig uten å følge noe leggemønster (piler).  For teppelegger gjør dette jobben mye enklere. Det er også en fordel med tanke på å bytte ut fliser eller omrokkering av kontorvegger, datagulv og liknende. Vanlige modulære teppefliser har 4% svinn, tepper på rull har 10%, Omni-serien har under 1% svinn!

Milliken
Milliken ble etablert i 1865  i USA og har siden den gang vokst til å bli en internasjonal organisasjon med over 7000 ansatte og fabrikker i England, Belgia, Frankrike, India, Kina og Australia. Milliken er en banebrytende spesialist innenfor en rekke sektorer og kombinerer kunnskapen på tvers av disipliner; alt fra kjemikalier til bildekk til teppefliser. Innen teppeflis er Milliken en av markedslederne internasjonalt.

CushionBack
Nøkkelegenskapen til teppeflisene fra Milliken er baksiden laget av CushionBack. Dette er en innovativ konstruksjon bestående av 90% resirkulert materiale. CushionBack reduserer støy med opptil 36dB, forlenger levetiden med 50% og gjør det mulig med sømløse design der skjøtene ikke synes. Kolleksjonen er enorm. I linken under finner du hele produktporteføljen på nær 400 sider. På våre nettsider har vi håndplukket utvalgte serier som vi mener egner seg på det norske markedet.

Add To Cart