Vårt mål er å være en seriøs og aktiv samarbeidspartner for det profesjonelle markedet og for privatkunder.

 
 
Showroom08.jpg

ProsjektGulv AS ble opprettet i 2003 som en videreføring av selskapet Prosjektagenturer stiftet i 1993. Vi representerer flere markedsledende gulvprodusenter fra det europeiske markedet. Samtlige av våre gulv er av høy kvalitet og flere av kolleksjonene er utviklet i samarbeid med anerkjente

Showroom09.jpg

designere, arkitekter og byggherrer.  Vi leverer gulv til hele Norge. Vi holder til i landlige omgivelser i Stokke i Vestfold. I vårt showroom kan du finne større material og fargeprøver av våre produkter. Avtal gjerne et tidspunkt på forhånd så kan vi møte deg og bistå med informasjon.

Pål.jpg

Pål Moe Kristoffersen

Daglig leder
paal@prosjektgulv.no
+47 913 41 095

Nina.jpg

Nina Thrap Kristoffersen

Økonomiansvarlig
nina@prosjektgulv.no
+47 992 26 528

Henrik.jpg

Henrik Thrap

Markedsansvarlig
henrik@prosjektgulv.no
+47 415 97 177

 
 
 

Inspirerende funksjonalitet

Ved å kombinere design med proprietær teknologi og unik markedsinnsikt, lager våre produsenter gulv som er like funksjonelle og bærekraftige som de er inspirerende og originale. Vi elsker det vi gjør og er inspirert av styrken og skjønnheten som meningsfull design kan levere.

 
 

Ingen prosjekter er like

Og derfor må valg av gulv også overveies nøye. I vårt showroom finner du et omfattende utvalg av prøvemateriale og informasjon i rolige omgivelser. Hvis du ikke har anledning til å besøke vårt showroom sender vi deg gjerne materialprøver i posten. Ta kontakt med oss på telefon eller mail.