Vårt mål er å være en seriøs og aktiv samarbeidspartner for både privat og prosjektmarkedet. 

ProsjektGulv AS ble opprettet i 2003 som en videreføring av selskapet Prosjektagenturer stiftet i 1993. Vi representerer flere markedsledende gulvprodusenter fra det europeiske markedet.

Samtlige av våre gulv er av høy kvalitet og flere av kolleksjonene er utviklet i samarbeid med anerkjente designere, arkitekter og byggherrer. 

Vi leverer gulv til hele Norge.

StartBANK registreringsbevis

 

 

 

 

Showroom

Vi holder til i landlige omgivelser i Stokke i Vestfold. Her finner du større material og fargeprøver av våre produkter. Avtal gjerne et tidspunkt på forhånd så kan vi møte deg og bistå med informasjon.

ProsjektGulv AS Showroom
Døvle, Tassebekkveien 92
3160, Stokke
Veibeskrivelse

Avtal tid her: 913 41 095 · info@prosjektgulv.no


Materialprøver

Hvis du ikke har anledning til å besøke vårt showroom sender vi deg gjerne materialprøver i posten. Ta kontakt med oss på telefon eller mail.

Bestill prøver her: 913 41 095 · info@prosjektgulv.no

 
 

Produsenter

 • Weitzer Parkett

  Weitzer Parkett ble etablert i 1831 i Østerrike og det er nå syvende generasjon som har tatt over familiebedriften. Som markedsledende produsent av parkett i hjemlandet har fabrikken en enorm kolleksjon. Weitzer Parkett fører alt fra plank til fiskebensparkett og fra lyse til gjennomrøkte og mørke tresorter. Gulvene blir levert ferdig mattlakkert, lakkert eller oljet. Overflatebehandlingene består utelukkende av naturlige komponenter og er laget av Weitzer Parketts innovative forskningsavdeling. Tømmeret brukt i Weitzer Parketts gulv kommer fra bærekraftig skogbruk som ligger innen en radius på 250 km fra fabrikken. Weitzer Parkett benytter under ingen omstendigheter tropisk tømmer i sin produksjon. ProsjektGulv AS har representert Weitzer Parkett eksklusivt på det norske markedet i mer enn 15 år.

 • Hain Parkett

  Hain Parkett har spesialisert seg på plank med store dimensjoner og naturoljet overflate. Den tyske fabrikken blander høyteknologiske løsninger og årelang fagkunnskap. Bedriften er familieeid og har bygd seg opp en merkevare som en av de mest innovative aktørene innen produksjon av store plankebord til gulv. Den komplekse produksjonsprosessen der naturlige oljekomponenter tørkes over lengre tid er et av kjennetegnene ved Hain. Tømmeret brukt i produksjonen er hentet fra regionale bærekraftige skoger. Et gulv fra Hain Parkett er hundre prosent "Made in Germany" og et resultat av årelang forskning og perfeksjonert ingeniørkunst; En av de beste måtene å tilføre et rom en naturlig atmosfære.

 • Weiss

  Weiss ble opprinnelig etablert som en eksportør av tømmer i 1965 i Salzburg i Østerrike. Siden den gang har bedriften utviklet flere bein å stå på innen tømmerindustrien. Gulv er en sentral bit for fabrikken som idag ansetter 150 personer. I produksjonen benyttes fortsatt mange av de samme maskinene man brukte på 60-tallet og manuelt håndverk er en viktig bit i produksjonskjeden. Weiss tilbyr hovedsaklig massive plank i et bredt spekter tresorter og med oljede eller ubehandlede overflater. I standardsortimentet tilbyr Weiss følgende overflatebehandlinger: Oljet, perleoljet (naturlig tømmer), hvitoljet, 2 x hvitoljet og gråoljet. Weiss Signature Exquisite Wood er et eksklusivt program der fabrikken tilbyr håndlagde plank som er opptil 9 meter lange og 45 cm brede.

 • Toucan-T

  Toucan-T produserer prisvinnende tepper på rull i Krefeld, Tyskland. Teppene leveres på 4 meter brede og 20 meter lange ruller. Samtlige av teppene i Toucan-Ts kolleksjon består av slitesterk polyamid som er konstruert for høy trafikk og godkjent for kontorstoler med trinsehjul. Temaet for Toucan-Ts kolleksjon er farger. Toucan-Ts designteam har i samarbeid med ingeniørene på fabrikken utviklet unike måter å tufte polyamidgarnet på, noe som har resultert i en innovativ kolleksjon der farger og hvordan de uttrykker seg i garnet spiller en sentral rolle.

 • Milliken

  Milliken ble etablert i 1865 i USA og har siden den gang vokst til å bli en internasjonal organisasjon med over 7000 ansatte og fabrikker i England, Belgia, Frankrike, India, Kina og Australia. Milliken er en banebrytende spesialist innenfor en rekke sektorer og kombinerer kunnskapen på tvers av disipliner; alt fra kjemikalier til bildekk til teppefliser. Innen teppeflis er Milliken en av markedslederne internasjonalt.

 • Henzel Studio

  Henzel Studio produserer progressive kunstepper i silke, bambussilke og New Zealand ull. Studioet ledes av kunstneren Calle Henzel som i tillegg til sine egne verk har samarbeidet med noen av de mest innflytelsesrike samtidskunstnerne i vår tid; Assume vivid astro focus, Scott Campbell, Leo Gabin, Robert Knoke, Helmut Lang, Linder, Marilyn Minter, Anselm Reyle, Jack Pierson, Richard Prince, Juergen Teller and Mickalene Thomas. Etisk forsvarlig (medlem av GoodWeave) og bærekraftig produksjon er sentralt for driften til Henzel Studio. Teppene er godkjente for kontraktsbruk og møter brannreglement for tepper (FF1-70). Alt materialet blir eksklusivt farget med bruk av økologiske pigmenter fra Sveits.

 • Project Floors

  Project Floors produserer vinylgulv på plank og flis og er lokalisert i Köln i Tyskland. Kolleksjonen består av vinylgulv til helliming, klikksystem for flytende installasjon og løslagte enheter. Kolleksjonen er todelt, floors@home med 0,4 mm 0,3 mm and 0,2 mm tykkelse i slitesjiktet og floors@work for kommersielle og offentlige områder med 0,8 mm og 0,55mm i slitesjiktet. Overflatene i Project Floors sin kolleksjon mottar ofte komplimenter for sin matte og autentiske fremtoning. De naturlige imitasjonene av treverk og stein er gjennomførte og sporadiske nok til at de gir et eksklusivt uttrykk. Gulvene består av over 100 ulike trekvaliteter og omtrent 40 kvaliteter i stein. Gulvene er ekstremt slitesterk og passer selv til frisørsalonger og bakerier, der vanskelige situasjoner med fargestoffer og fett vanligvis oppstår.

 • Remp

  Remp har siden 1986 produsert gummi til industrielt bruk i Nord-Italia. Fabrikken markerte seg allerede fra oppstarten med effektiv produktivitet og en høy standard for hvilke råmaterialer de benyttet. I dag leverer Remp til over 90 land og har siden 80-tallet bygget seg opp en betydelig ekspertise innen fagområdet gummi. Et gummigulv er et naturprodukt som er meget slitesterkt, og passer derfor godt i kommersielle områder som skal tåle belastningen fra mange mennesker. Gummigulvet er også en tidløs designklassiker som passer godt i kombinasjon med de fleste andre materialer og er således meget anvendelig. Gummigulv fra Remp er uten PVC, formaldehyd, asbest, kadmium, CFC, plast og monomerer.

 • 2tec2

  2tec2 was launched in 2005 and is designed & woven in Belgium. The brand is part of a family owned company with a tradition in the textile industry. 2tec2’s goal is to provide innovation into today’s commercial floorings proposition with a new hybrid type of flooring. The woven vinyl and fiber glass flooring is remarkably robust, very functional and yet elegant. A favorite pick amongst talented architects, interior designers and contractors worldwide.

 • Concrete LCDA

  Panelene er produsert og designet av Concrete LCDA fra Avrillé i Frankrike. Panbeton er et lettvektig betongpanel med en front i genuin rå betong og en bakside av ultra-lett skum. Panbeton er lett å frakte, skjære og installere noe som gjør disse unike veggpanelene til den beste løsningen for å skape en moderne atmosfære med det autentiske betongmaterialet. Panbeton fremstår som støpte betongvegger etter installasjon. På denne måten er det mulig å gjenskape interiører inspirert av arkitekter som Le Corbusier eller Tadao Ando som er to av de største inspirasjonskildene for Concrete LCDA.

 • BP Techem

  BP Techem er en av Polens største produsenter av industri, aluminium og metallprodukter, og har store selskaper som Volkswagen, Philips, Volvo og IKEA på kundelisten. BP Techem produserer inngangspartimatter med ekstrem slitestyrke og forebyggende egenskaper. Dette er aluminiumsmatter som enten ligger i brønn eller ramme og som enkelt kan rulles opp slik at man kan støvsuge rester som blir liggende i bunn. Mattene leveres med børste, gummi eller skrubb lameller, man kan bestille opp disse med kun en av de tre eller en kombinasjon. Lamellene er koblet sammen med vaier og ca. 3mm mellomrom mellom hver lamell. Forskning har vist at 90% av alt smuss og forurensning inne i et bygg kommer utenifra, og mesteparten bringes via trafikken ved de største inngangene. Over tid kan støv være et av de verste problemene da det kan ødelegge teknisk utstyr og påvirke ansattes helse immunforsvar negativt. BP Techems matter håndterer alt fra snø, sand og søle og temperaturer fra -40 opp til +70°C. Inngangspartimattene kommer i 17mm og 22mm tykkelse og standardfargene rød, grå og sort. ProsjektGulv AS anbefaler et ordentlig system i inngangspartiet til alle kommersielle og offentlige bygg.

 
 

Medarbeidere

 
IMG_2650.JPG
 

Pål Moe Kristoffersen

Daglig leder

paal@prosjektgulv.no
+47 913 41 095


 

Nina Thrap Kristoffersen

Økonomiansvarlig

nina@prosjektgulv.no
+47 992 26 528


 

Henrik Thrap

Markedsansvarlig

henrik@prosjektgulv.no
+47 415 97 177