Ved å kombinere design, teknologi og unik erfaring, lager våre produsenter bærekraftige gulv som er like funksjonelle som de er inspirerende.

Bolig, Ålesund

Bolig, Ålesund

Vi har levert gulv fra den tyske produsenten Hain Parkett til en ny og spennende privatbolig i Ålesund. HI Bygg er entreprenør for prosjektet som har en utrolig fin beliggenhet med store vinduer, sjøutsikt og naturlig lys.

Kvaliteten som ble levert til dette prosjektet er XL Ambiente, plank, i Perfect sortering det vil si en svært jevn sortering uten særlig kvist. Planken har en elegant mikrofas som markerer hvert enkelt bord. Gulvet er ferdig hvitpigmentert i Snowwhite oiled, en av de lyseste overflatene i Hain Parketts standardsortiment. Plankene er 2400mm lange, 240mm brede og 15mm tykke med et slitesjikt på 4mm.

Aspeli

Aspeli

Stokke AS

Stokke AS

0