Ved å kombinere design, teknologi og unik erfaring, lager våre produsenter bærekraftige gulv som er like funksjonelle som de er inspirerende.

Balders vei

Balders vei

Vi har levert den nye fargen Havana Oak fra Weitzer Parkett til en nyoppført bolig på "Nøtterøys tak". Det mørkebrune gulvet er olje/voksbehandlet og kommer på planken WP Charisma (Dimensjon: 2245 x 193 x 14). WP Charisma er en solid lamellkonstruksjon med et patentert klikksystem og 30 års garanti på bruk i bolig. 

Boligen holder meget høy håndverksmessig og teknisk standard der arkitekt Espen Schulze  har lagt vekt på at boligen skal tilrettelegges for tomteområdets fantastiske sol- og utsiktsforhold uten at dette har gått på bekostning av funksjonalitet og spennende arkitektur. Boligen særpreges av store lys- og vindusflater i de fleste oppholdsrom samt en gjennomtenkt planløsning. Interiørvalget er eksklusivt og flere spennende detaljer vitner om en vilje til å skape noe lekkert og litt annerledes. 

Stokke AS

Stokke AS

Korsgata 5

Korsgata 5

0