Ved å kombinere design, teknologi og unik erfaring, lager våre produsenter bærekraftige gulv som er like funksjonelle som de er inspirerende.

Korsgata 5

Korsgata 5

ProsjektGulv AS har levert gummigulv til det mye omtalte og prisbelønte boligprosjektet K5, eller Korsgata 5, tegnet av Reiulf Ramstad Arkitekter AS. Boligblokken går over 6 etasjer og demonstrerer hvordan man kan utnytte inneklemte lommer i storbyer. 

"Med tydelig arkitektonisk form, funksjonelle løsninger, gjennomtenkte detaljer, og et moderne samlet uttrykk, legger bygningen en ny dimensjon til området samt gjenspeiler mangfoldet ved å tilby en variasjon av leilighetstyper som imøtekommer en rekke av nåtidens bosituasjoner." -Architonic

Det ensfargede gummigulvet som ligger i leilighetene og i trapperom er en designklassiker og supplerer betongen på veggene, samt at det bidrar til å gjøre arealene lysere. Gummigulvet har et slitesjikt på 2 mm, 3 mm total tykkelse og er en slitesterk, homogen konstruksjon.

Les også: "Bygger i Hull på Løkka" - Aftenposten

Balders vei

Balders vei

Kvänum

Kvänum

0