Ved å kombinere design, teknologi og unik erfaring, lager våre produsenter bærekraftige gulv som er like funksjonelle som de er inspirerende.

Kvänum

Kvänum

Vi har levert flere ulike typer parkett til Kvänum sitt 700 m2 store showroom i Drammensveien 123 i Oslo. Avbildet er kjøkkenserien Broby som suppleres av lamellplanken WIP 5100 i eik, vi har også levert lamellstaven WP 550, lagt i fiskebensmønster, til en annen avdeling. Begge gulvene har en spesialbehandlet overflate av gulvlegger Lasse Hovd Byggteknikk.

Siden åpningen av showroomet i april 2005 har Kvänum blitt 16 ansatte, gjennomført mer enn 1000 leveranser og omsatte i 2014 for over 50 millioner kroner. Kvänum fokuserer på kvalitet, ekte håndverk og gjennomførte materialer, vi tar det derfor som et tegn på tillitt når de velger Weitzer Parkett til sitt eget showroom.

studiokvanum.no/

Korsgata 5

Korsgata 5

0