Ved å kombinere design, teknologi og unik erfaring, lager våre produsenter bærekraftige gulv som er like funksjonelle som de er inspirerende.

Høyres Hus

Høyres Hus

Høyres Hus har pusset opp og vi har levert Weitzer Parkett til det flotte konferansesenteret. Gulvet heter WIP 5100 Wideboard og er en solid enstavs plank med 2-lags lamellkonstruksjon. Fargen heter Oak Auster i den fineste Select sorteringen (lite kvist og fargevariasjon) og mattlakkert overflate av typen ProActive+. Gulvet har en liten mikrofas som markerer hver enkelt plank på en elegant måte. Dimensjonene på planken er 1000 x 125 x 13mm. 

Høyres Hus er et av Oslos mest sentrale konferansesentere med utsikt over Studenterlunden og Nationaltheatret. De særpregede og flotte lokalene passer for ethvert arrangement; konferanse, møte, utstilling, messe eller selskap. Med en kapasitet for opptil 330 personer og moderne teknisk utstyr får kundene en flott totalopplevelse!

ITAB

ITAB

Metropolis

Metropolis

0