Ved å kombinere design, teknologi og unik erfaring, lager våre produsenter bærekraftige gulv som er like funksjonelle som de er inspirerende.

ITAB

ITAB

I de nyrenoverte lokalene til ITAB i Trondheimsveien 156 i Oslo finner du Weitzer Parkett ogToucan-T i skjønn forening. I gangsonene og i de større arealene ligger enstavs planken WP Charisma i Oak Kaschmir (hvitpigmentert eik). Gulvet er hellimt og ligger sømløst på nivå med teppene i møterommene.

Glassveggene til møterommene gir de fargesterke teppene fra Toucan-T maksimalt spillerom. Teppene er i seriene Astrum (6513-gul, 6598-grønn) og Velvet Classic (6201-rød). Både Astrum og Velvet Classic er inspirerende, ensfargede tepper med sterke farger. 

De nye lokalene til ITAB fremstår som veldig gjennomførte. Linjene i lokalene understreker en nøye planlegging av hver enkelt detalj.

1-stavs parkett til leiligheter i Larvik

1-stavs parkett til leiligheter i Larvik

Høyres Hus

Høyres Hus

0