Ved å kombinere design, teknologi og unik erfaring, lager våre produsenter bærekraftige gulv som er like funksjonelle som de er inspirerende.

Tine

Tine

Vi leverte den løs lagte vinylplanken PW 3045 L3 fra Project Floors til Tines stand på SMAK messen.

Standen til TINE Partner brer seg utover 240 kvadratmeter på Norges Varemesse i Lillestrøm. De sorte veggene på utsiden rammer inn hele standen, og man kan på lang avstand skimte at det foregår noe spennende der inne. Åpningene i alle fire hjørnene inviterer inn til et lyst og luftig miljø, en pause fra smaksprøver og stekeos, en reise i TINE Partners virke.

– Årets tema går rett i kjernen av hva TINE Partner jobber med hver eneste dag: Verdiskaping gjennom innovasjon og samarbeid. Det handler om å til enhver tid forstå hva som foregår i samfunnet rundt oss, i form av strømninger, trender og behov, forteller Terje Døsrønningen, Direktør i TINE Partner. 

Les mer om Tines stand på Kreativt Forum: Selvinnsikt og hvite ballonger
Se vinylgulv kolleksjonen her: http://goo.gl/LGxLgg 
Design: Krohn Interiørarkitekter og Scandinavian Design Group

Rådhusgata

Rådhusgata

Aspeli

Aspeli

0