Ved å kombinere design, teknologi og unik erfaring, lager våre produsenter bærekraftige gulv som er like funksjonelle som de er inspirerende.

Nordea

Nordea

Pilot Arkitekter har i samarbeid med Zinc designet det spennende hovedkontoret til Nordea på Majorstua. De rehabiliterte lokalene på hele 35 000 m2 er tilpasset for å gi en aktivitetsbasert arbeidstilværelse for de 2000 ansatte. Åpenhet og en innbydende atmosfære basert på nordiske verdier var noen av kravene Nordea stilte til utformingen. Glasstaket over det nær 20 meter høye atriumet i midten av kontoret gir masse dagslys nedover i etasjene. Grønne møbler i kombinasjon med planter skaper et naturlig miljø som passer perfekt med mosaikkparketten (160 x 23 x 8 mm) i massiv eik levert av ProsjektGulv AS. Gulvet er hellimt i Engelsk mønster til et akustikkdempende underlag av typen Thomsit TF 302 og overflatebehandlet etter installasjon. Et utrolig fint og solid prosjekt som er beregnet på masse trafikk fra ansatte og kunder i lang tid fremover!

Produkt: Mosaikkparkett
Levering og montering av gulv: Byggkompaniet
Entreprenør: Vedal
Arkitekt: Pilot Arkitekter AS og Zinc AS
Foto: Anne Bråtveit
 

Lund+Slaatto Arkitekter

Lund+Slaatto Arkitekter

ABAX

ABAX

0