Ved å kombinere design, teknologi og unik erfaring, lager våre produsenter bærekraftige gulv som er like funksjonelle som de er inspirerende.

Bolig: Bogstadveien

Bolig: Bogstadveien

Vi har levert hvitpigmentert eikeplank til en kjempefin leilighet i Bogstadveien i Oslo. Interiørarkitekt Anne Berit Moen er ansvarlig for prosjektet. Gulvet er av typen WP Charisma fra Weitzer Parkett i Østerrike og ble levert ferdig behandlet med den mattlakkerte overflaten ProActive+ som består av 7 lag lakk. Eikeplankene har dimensjonene 2245 x 193 x 14 og er produsert i den eksklusive sorteringen Accent, nesten helt uten kvist, fargevariasjoner og yteved. På soverommet har vi levert teppet Highloop fra vår tyske produsent Toucan-T.  Highloop har en unik løkkestruktur som gir en livlig og meget slitesterk tekstil overflate.

Weitzer Parkett
Toucan-T

Oslo Lufthavn

Oslo Lufthavn

Brandstad

Brandstad

0