Ved å kombinere design, teknologi og unik erfaring, lager våre produsenter bærekraftige gulv som er like funksjonelle som de er inspirerende.

Bolig: Bygdøy

Bolig: Bygdøy

Henriette Salvesen hos div.A arkitekter har vært med i TV serien Arkitektens Hjem på NRK. Hennes hjem på Bygdøy er en bolig fra 1960-tallet som hun har restaurert fullstendig. Interiøret vektlegger orden og minimalisme og store vinduer bringer inn mye lys og natur. Vi har levert et gulv i røkt eik til Henriette.

Vi har levert WP Maxima i Fumed Oak, dette er en massiv plank i røkt eik fra Weitzer Parkett. WP Maxima leveres ferdig oljet (ProVitalFinish) fra fabrikk og hellimes til undergulvet. Dimensjonene: 1000 x 120 x 15mm med et slitesjikt på 8mm.

Se hele episoden på NRK nett TV her

Weitzer Parkett
 

ABAX

ABAX

Bolig: Strand

Bolig: Strand

0