Ved å kombinere design, teknologi og unik erfaring, lager våre produsenter bærekraftige gulv som er like funksjonelle som de er inspirerende.

1-stavs parkett til leiligheter i Larvik

1-stavs parkett til leiligheter i Larvik

Vi har levert 1-stavs parkett til fire lekre villaleiligheter i Larvik sentrum. Lene Marie Knudsen i Into Design står for interiørdesignet i leilighetene som er fullstendig rehabilitert. Villaen består av fire nye, store og moderne leiligheter med åpne planløsninger, og rikelig med plass. Hver leilighet har sine særegne og sjarmerende  løsninger. Gulvet heter WP Charisma med den hvitpigmenterte overflaten Oak Kaschmir. Gulvet ble levert ferdig olje og voksbehandlet fra Weitzer Parkett i Østerrike. Sorteringen heter Accent og har litt naturlig kvist og liv i seg.

Into Design

Weitzer Parkett

Ta kontakt med oss for mer informasjon

Kontor: Fredrikstad

Kontor: Fredrikstad

ITAB

ITAB

0