Ved å kombinere design, teknologi og unik erfaring, lager våre produsenter bærekraftige gulv som er like funksjonelle som de er inspirerende.

ABAX

ABAX

Inspirerende arbeidsmiljø

ABAX har flyttet inn i gamle Mølla i Hammerdalen i Larvik. Bygget har blitt totalrestaurert av Fritzøe eiendom og tilpasset moderne drift. PV Arkitekter er ansvarlige for prosjektet og Ida Brandsæter Helgeland hos Rått og Sanselig står for interiøret. Kontoret på hele 3000 kvadratmeter har både åpne landskap og cellekontorer. ABAX er verdens ledende utvikler og leverandør av elektroniske kjørebøker og har store internasjonale ambisjoner for fremtiden. De nye kontorene rommer rundt 200 ansatte.

- Arbeidsmiljøet skal være en kilde til inspirasjon for alle ansatte, og det er viktig at alle trives. Det skal være attraktivt og hyggelig å være på jobb, og vi har derfor også stillesoner, kaffebarer og aktivitetsrom, sier viseadministrerende direktør i ABAX, Bjørn Erik Brandsæter Helgeland.

Anvendelig design

ProsjektGulv AS er stolte av å ha levert teppeflisen Tectonic fra britisk-amerikanske Milliken til ABAX kontorene. Designet er sømløst og retningsløst, noe som gjør det veldig anvendelig i den gamle Mølla, der det er mange vinkler og lengderetninger. Fargen heter Ash Blanket og er den mørkeste i designserien Nordic Stories, som er inspirert av Skandinavisk natur. Fargene i kolleksjonen er tidløse og gir en behagelig kontrast som skjuler smuss, uten å gi et for travelt mønster. Ash blanket passer både varme og kjølige farger og ulike materialer som lyst og mørkt treverk, bronse og stål.

Tekniske egenskaper

Teppeflisen er ekstra tykk (9,3mm) noe som gir spesielt god gangkomfort for de ansatte, 40 prosent lenger levetid enn teppefliser med hard backing og en trinnlydsdemping på hele 31 dB! Tectonic er en nylon-teppeflis med backing av 90% resirkulert Polyurethane og scorer til karakteren A+ og A på BREEAM ratingen. Tectonic er også CRI Green Label Plus sertifisert for innendørs luftkvalitet og har 12 års slitasjegaranti.

Dette er et av de mest anvendelige og solide gulvene vi har i vår kolleksjon både når det kommer til tekniske egenskaper og design. Et gulv vi kan anbefale på det varmeste. Bestill gjerne prøvemateriale fra oss idag.

Mer informasjon: prosjektgulv.no/milliken
Produkt: Milliken, Nordic Stories, Tectonic, Ash Blanket
Arkitekt: PV Arkitekter
Interiør: Ida Brandsæter Helgeland, Rått og Sanselig
Foto: Anne Bråtveit

 

Nordea

Nordea

Bolig: Bygdøy

Bolig: Bygdøy

0