Ved å kombinere design, teknologi og unik erfaring, lager våre produsenter bærekraftige gulv som er like funksjonelle som de er inspirerende.

Spesdent

Spesdent

Spesdent har utvidet og oppgradert lokalene med hjelp fra Magenta interiørarkitekter. Spesialisttannklinikken i Hegdehaugsveien 31 i Oslo jobber innenfor områdene oral kirurgi, medisin, protetikk, bittfunksjon og endodonti. 

Vi har levert to kjempefine akasie-gulv fra Weitzer Parkett og inngangspartimatter til de nye lokalene. Akasie-materialene ble levert i to forskjellige utgaver. Det ene gulvet heter WP 4100 og er en wideboard-plank i Select sortering med dimensjonene 1000x125x11mm. Det andre gulvet er fra kolleksjonen WP Strip 45 i Original sortering og med dimensjonene 360x108x11mm. Begge gulvene ble levert ferdig overflatebehandlet fra fabrikk med ProActive+ behandlingen som innebærer 7 lag mattlakk. 

Produkt: Weitzer Parkett
Interiørarkitekt: Magenta
Grafisk design: Me&Du
Foto: Bente Bjaarstad Elvebredd

 

 

 

Bolig: Strand

Bolig: Strand

Bolig: Haslum

Bolig: Haslum

0