Ved å kombinere design, teknologi og unik erfaring, lager våre produsenter bærekraftige gulv som er like funksjonelle som de er inspirerende.

Andebu Sparebank

Andebu Sparebank

Andebu Sparebank er en lokal bank i Vestfold som opprinnelig ble etablert i 1863 for å hjelpe bønder med å finansiere såkorn. Mer enn 150 år senere har banken vokst til 28 ansatte som håndterer ca 10 000 kunder og en forvaltningskapital på ca 3,6 mrd kroner. Vi har levert tregulv fra Weitzer Parkett og tepper fra Toucan-T til de nye kontorene deres i Rådhusgata 17 i Sandefjord. Sammen med en økt satsning på digitale løsninger har Andebu Sparebank valgt å fokusere på personlig rådgivning og lokal tilstedeværelse. De nye lokalene er innredet deretter med nok av møterom egnet for personlig oppfølging. 

KB Arkitekter AS står for planløsningen og interiøret i de nye lokalene. I fellesområdene og på kontorene ligger det tettvevde teppet Eco Web i den lysegrå fargen 1008 fra Toucan-T. Eco Web gir et elegant og profesjonelt uttrykk og er ideelt for områder med høy trafikk. Teppet er tilgjengelig i 10 farger og kommer på 4 meter brede ruller. På det store konferanserommet og på kjøkkenet i bakkant av lokalet har vi levert hvitpigmentert eikeplank fra Weitzer Parkett. Gulvet er av typen WP Charisma med den robuste ProActive+ overflaten som består av 7 lag mattlakk. Fargen heter Oak Kaschmir og dimensjonene på planken er 2245x193x14mm. Andebu Sparebank er et gjennomført referanseprosjekt for ProsjektGulv AS som demonstrerer en vellykket kombinasjon av produkter fra to av våre produsenter.

Produkter: Toucan-T og Weitzer Parkett
Interiørarkitekt: Maria E. Andreassen v/ KB Arkitekter AS
Kunde: Andebu Sparebank
Foto: Anne Bråtveit

Atea

Atea

Levi Strauss

Levi Strauss

0