Ved å kombinere design, teknologi og unik erfaring, lager våre produsenter bærekraftige gulv som er like funksjonelle som de er inspirerende.

PwC Vestfold

PwC Vestfold

Vi har levert teppefliser fra Milliken til PricewaterhouseCoopers (PwC) lokaler i Tassebekk Office Center i Stokke i Vestfold. Det nye kontorsenteret har gjort det mulig for PwC som leietaker å samlokalisere driften fra et sentralt punkt i fylket, med kort distanse til de største byene og Torp flyplass. PwC har med dette lagt ned de lokale kontorene i Porsgrunn, Larvik, Sandefjord og Tønsberg og har plass til å ansette 80 personer til i Tassebekk. Hans Gaarder Eiendom og hovedentreprenør Cosmic Bygg har fullført første byggetrinn av prosjektet som består av tre etasjer dedikert til hver sin leietaker. Tassebekk Office Center er starten på det som vil bli Torp Øst næringsområde og kontorsenteret vil få et trinn til og bli på totalt 7000 m2. PV Arkitekter har tegnet bygget og KB Arkitekter er ansvarlig for interiøret.

Innredningen i kontoret til PwC er aktivitetsbasert. Det vil si at man har ulike soner og møterom tilpasset de aktivitetene som skal finne sted der. Til høyre for resepsjonen ligger stillesalen der det er full konsentrasjon, mens det til venstre er kaffemaskin og musikk. Teppeflisene fra Milliken har støyreduserende egenskaper på 31 dB, noe som passer perfekt i et kontorlandskap som krever mye av omgivelsene. Det sømløse designet i serien Nordic Stories Tectonic gjør skjøter tilnærmet usynlig og den nøytrale fargen passer godt med de ulike elementene i interiøret. Teppeflisene er utstyrt med CushionBack som absorberer belastningen på teppet og kan gi teppeflisene opptil 50 prosent lenger levetid (12 års slitasjegaranti). Vi er stolte av å ha vært en del av et så vellykket og innovativt prosjekt i lokalområdet.

Se også:

Produkt: Milliken
Byggherre: Hans Gaarder Eiendom
Entreprenør: Cosmic Bygg
Arkitekt: PV Arkitekter
Interiørarkitekt: KB Arkitekter
Leietaker: PwC
Foto: Anne Bråtveit

 

 

Lysaker Torg

Lysaker Torg

Bolig: Montebello

Bolig: Montebello

0