Ved å kombinere design, teknologi og unik erfaring, lager våre produsenter bærekraftige gulv som er like funksjonelle som de er inspirerende.

Oslo Lufthavn

Oslo Lufthavn

Til Business Class Lounge Oslo Lufthavn har vi levert gråfarget eikeplank av typen WIP 4140, Oak Auster fra Weitzer Parkett. Gulvet ble levert ferdig overflatebehandlet med 7-lag mattlakk, mikrofas og børstet overflate. Dimensjonene på planken er 1400 x 140 x 11mm.

Naturlige, ekte materialer og farger er tatt i bruk, hvor fargepaletten begynner lyst i ”Luft” og ender mørkt i ”Skumring”. Materialer er valgt for offentlig bruk og er slitesterke med lett renhold. Ved bruk av treverk, flis, naturstein, metaller, ull og skinn skildrer paletten de dramatiske kontrastene i den norske naturen. Se flere bilder og les om prosjektet på Metropolis arkitektur & design sine nettsider.

Stavanger Lufthavn

Stavanger Lufthavn

Bolig: Bogstadveien

Bolig: Bogstadveien

0