Ved å kombinere design, teknologi og unik erfaring, lager våre produsenter bærekraftige gulv som er like funksjonelle som de er inspirerende.

Bademiljø

Bademiljø

Bademiljø har samarbeidet med Grid om å utvikle ny visuell identitet og retail design. Bademiljø består av 115 rørleggerbedrifter og butikker over hele landet. ProsjektGulv AS har levert vinylgulv fra Project Floors til det nye konseptet. Butikkene er bygget opp rundt studioet i midten, der Bademiljøs rådgivere arbeider med den enkelte kundes behov og ønsker. Bygging eller totalrenovering av våtrom er for de fleste en komplisert og stor investering med mye usikkerhet. Den nye visuelle identiteten kommuniserer profesjonalitet og den trygghet du får som kunde hos Bademiljø. 

Vinylgulvet heter PW 3085 og består av plank med mikrofas og dimensjonene 1219 x 183 x 2,5 mm. Slitesjiktet er på 0,55 mm med et PU belegg i overflaten som sikrer ekstra slitestyrke og enkel rengjøring. Vinylgulvene fra Project Floors er blant de mest slitesterke gulvene i ProsjektGulvs sortiment og passer veldig bra i butikk og serviceområder. Project Floors har også en stor kolleksjon for privatbolig, samt klikk og løslagte kvaliteter.

Produkt: Project Floors, vinylgulv, PW 3085
Kunde: Bademiljø
Designer: Grid
Fotograf: Bjørn Joachimsen

Villa Kildeveien

Villa Kildeveien

Stavanger Lufthavn

Stavanger Lufthavn

0