Ved å kombinere design, teknologi og unik erfaring, lager våre produsenter bærekraftige gulv som er like funksjonelle som de er inspirerende.

Villa Kildeveien

Villa Kildeveien

Prosjektet består i en total renovering av en klassisk funkisbolig fra 1965, opprinnelig tegnet av arkitektene Klippgen, Holm og Halvorsen. Det nye prosjektet tar utgangspunkt i den opprinnelige arkitekturen, og gjennom en rekke grunnleggende grep bringer det indre rommet i en nærmere kontakt med omgivelsene. Enkle minimalistiske volumer i hvit og grå puss danner en dynamisk og skulpturell enebolig.

ProsjektGulv AS har levert massiv eikeplank fra Weiss til boligprosjektet. Gulvet heter European Wide Board og har dimensjonene 167 x 1973 x 20 mm og ble levert i Select sortering med ferdig naturoljet overflate.

Produkt: Weiss
Arkitekt: Espen Pedersen, Lund+Slaatto Arkitekter
 

Bolig: Haslum

Bolig: Haslum

Bademiljø

Bademiljø

0