Ved å kombinere design, teknologi og unik erfaring, lager våre produsenter bærekraftige gulv som er like funksjonelle som de er inspirerende.

Bolig: Haslum

Bolig: Haslum

Vi har levert en hvitpigmentert eikeplank fra Weitzer Parkett til et spennende boligprosjekt i Oslo. Metropolis Arkitektur & Design AS ved Nina Bjørland er ansvarlig for interiørdesignet. Løsningene er skreddersydd huseier med peis og hylle tegnet av Bjørland og realisert av murmester Henrik Sveen og Henriksen Snekkeri. Den lysegrå paletten suppleres av grønne toner fra Asplund-skjenken og kunst fra Tor Arne Moen og Kari Mette Wik. Stuen er inspirert av italiensk design med den mørkebrune sofaen fra Minotti, stol fra Meridiani akkompagnert av Artemide og Flos belysning.

Gulvet består av planken WP Charisma med den hvitpigmenterte overflaten Oak Kaschmir. Dette er en meget slitesterk overflate bestående av 7 lag mattlakk levert ferdig behandlet fra fabrikk. Dimensjonene på planken er 2245 x 193 x 14 og gulvet ble installert flytende av Eide & Tønsberg Bygg. Ferdige trappetrinn i samme utførelse som resten av gulvet ble tilpasset på byggeplass av gulvlegger. Resultatet gir et meget gjennomført og helhetlig uttrykk. Vi er stolte av å ha kunne bidratt til et så vellykket oppussingsprosjekt.

Produkt: Weitzer Parkett
Interiørarkitekt: metropolis.no
Gulvlegger: eideogtonsberg.no
Murmester: murmestersveen.no
Møbelsnekker: henriksen-snekkeri.no

 

Spesdent

Spesdent

Villa Kildeveien

Villa Kildeveien

0