Ved å kombinere design, teknologi og unik erfaring, lager våre produsenter bærekraftige gulv som er like funksjonelle som de er inspirerende.

Atea

Atea

Atea valgte teppefliser fra Milliken til sine nye lokaler i Tassebekk Office Center i Sandefjord. Atea er blant de største IT-infrastrukturleverandørene i Europa og har rundt 1 650 medarbeidere i Norge. Atea har med dette samlokalisert avdelingene i Vestfold til det nye kontorsenteret som ligger rett ved E18 med kort vei både til Torp flyplass og Oslo. PV Arkitekter har tegnet bygget som er oppført av Hans Gaarder Eiendom og hovedentreprenør Cosmic Bygg.

Innredningen i lokalene understreker Ateas motto som er “The Place to Be”. Rene linjer og sterke kontraster i sort og hvitt gir et veldig profesjonelt uttrykk noe som er i tråd med selskapets verdier om å fremme en prestasjonskultur. Gulvet består av teppefliser med ekstra tykk bakside av typen CushionBack, noe som gir støyreduserende egenskaper på opptil 31 dB. Teppeflisene er fra den ensfargede serien Formwork, i den sorte fargen Ash Blanket. Tykkelsen på flisene gjør at man kan legge dem i samme retning, man slipper da sjakkmønsteret, og i tillegg er skjøtene nesten ikke synlige. Baksiden absorberer også mye av belastningen på teppet og gir teppeflisene opptil 50 prosent lenger levetid (12 års slitasjegaranti). 

Se også:

Produkt: Milliken
Byggherre: Hans Gaarder Eiendom
Entreprenør: Cosmic Bygg
Arkitekt: PV Arkitekter
Leietaker: Atea
Foto: Anne Bråtveit

Superoppusserne

Superoppusserne

Andebu Sparebank

Andebu Sparebank

0