Ved å kombinere design, teknologi og unik erfaring, lager våre produsenter bærekraftige gulv som er like funksjonelle som de er inspirerende.

Vidars

Vidars

Vidars AS har pusset opp og flyttet inn i et av Tønsbergs eldste bygg rett ved torvet. Her har klesforretningen to etasjer dedikert til internasjonale og nasjonale merker, personlig service og egen systue med fagarbeidere. Karl Magnus Eriksen v/ Driv Design er ansvarlig for interiøret. Vi har levert vinylstaver med det autentiske tredesignet PW 3055 fra Project Floors til begge etasjene. Stavene er lagt i et gjennomført fiskebensmønster. Gulvet har et PU-behandlet slitesjikt på 2,5 mm og hver stav har dimensjonene 457 x 76 mm. Som en bord og i trappen er det lagt vinylplank med samme design og farge, men med dimensjonene 915 x 152 mm. Dette er et meget slitesterkt gulv som tåler mye trafikk. Under en sittegruppe i dressavdelingen har vi også levert et mørkeblått avpasset teppe med høy luv fra Toucan-T ved navn Loft 6561 Mare. 

Produkt: Project Floors, Toucan-T
Interiør: Driv Design
Fotograf: Anne Bråtveit

Sentralen

Sentralen

Superoppusserne

Superoppusserne

0