Ved å kombinere design, teknologi og unik erfaring, lager våre produsenter bærekraftige gulv som er like funksjonelle som de er inspirerende.

Sentralen

Sentralen

Sentralen består av to verneverdige bygg i Øvre Slottsgate 3 i Kvadraturen i Oslo. Bygningene er eid av Sparebankstiftelsen DNB og har fungert som bankbygg siden 1822. Med sine 12 000 kvadratmeter rommer Sentralen nå over 300 kulturprodusenter og samfunnsinnovatører og har over 20 scene og produksjonsrom med kapasitet på opptil 800 personer.

KIMA Arkitektur og Atelier Oslo står for arkitekturen og interiøret i totalrehabiliteringen av de ærverdige bygningene. Til det åpne kontorlandskapet og tilhørende møterom har vi levert teppet Felt fra Toucan-T. Teppet består av robust nålefilt i en moderne beige farge ved navn Coast 6007 og er godkjent til ‘EN 1307 commercial heavy extreme 33’. Utførende ved leggingen av teppet er Buer Gruppen.

Les mer: Sentralens arkitektur

Produkt: Felt, Toucan-T
Arkitekt: KIMA & Atelier Oslo 
Gulvlegger: Buer Gruppen
Entreprenør: AF Gruppen
Foto: Anne Bråtveit

Sørenga Sjømat

Sørenga Sjømat

Vidars

Vidars

0