Ved å kombinere design, teknologi og unik erfaring, lager våre produsenter bærekraftige gulv som er like funksjonelle som de er inspirerende.

Elkjøp

Elkjøp

Elkjøp har flyttet hovedkontoret sitt fra Lørenskog til spikerverkstomten i Nydalen. Som navnet tilsier er dette området der smelteovnene til gamle Christiania Spigerverk lå. På området er det nå satt opp tre næringsbygg, fem boligblokker, to torg og et parkområde. Elkjøp disponerer 7000 m2 med inspirerende arkitektur og fleksible løsninger. UNION Norsk Næringsmegling samarbeider med Avantor om utleie av nybyggene på Spikerverket. 

Byggets inngangsparti og resepsjon har betongpaneler fra Concrete LCDA på vegger og tak. Panelene har en ren slett overflate i ekte betong med designet Classic by Studio LCDA. Fargen på betongen er 200 Natural Gray og overflaten er behandlet med en beskyttelsesforsegling mot støv og flekker. Tone Hauge ved Metropolis arkitektur & design AS er ansvarlig for interiøret. Veggen er kledd med paneler i to ulike størrelser; 3500 x 1200 mm og 2600 x 900 mm. 

En stor logo fordelt over tre paneler ble også spesialprodusert på fabrikken i Frankrike. Mellom panelene er det en tynn sort kontrastlist og sporadiske lyskilder. Tre skjermer på veggen og en interaktiv bordskjerm tar besøkende i mot og bringer liv til lokalet. Sittemøblene og resepsjonsdesk er også kledd i betongpanel fra Concrete LCDA. Vi er stolte av å ha introdusert Concrete LCDA i det norske markedet og takknemlige for den varme mottakelsen det så langt har fått.

Se også: Avantor fikk leiekontrakt på 7000 m2

Prosjekt: Elkjøp
Produkt: Panbeton, Classic by Studio LCDA, 200 Natural Gray, Concrete LCDA
Arkitekt: Mad AS
Interiørarkitekt: Metropolis arkitektur & design AS
Utførende: Jøndal & Hoff AS
Fotograf: Anne Bråtveit

Cityplan

Cityplan

Kaldnes

Kaldnes

0