Ved å kombinere design, teknologi og unik erfaring, lager våre produsenter bærekraftige gulv som er like funksjonelle som de er inspirerende.

Hekta På Tur

Hekta På Tur

01.jpg

Hekta På Tur spesialiserer seg på turutstyr i høy kvalitet og drifter nettbutikken sin fra splitter nye lokaler midt i Vestfolds største industriområde. Bygget er tegnet av Haakon S. Pedersen ved Vårdal Arkitekter AS og bringer frem fjelltopp-motivet fra bedriftens profil.

11.jpg
08.jpg

En enorm mørkegrønn klatrevegg vekker eventyrlysten til de besøkende i resepsjonen. Det er interiørarkitekt Lene Marie Knudsen ved Into Design AS som er ansvarlig for utformingen innendørs.

07.jpg

På gulvet ligger det 2tec2. Dette er vevde vinylfliser i heksagonform. Utrolig nok er det en og samme farge på alle flisene, Zodiac, men den sofistikerte vevemetoden gir ulike farger avhengig av perspektiv og synsvinkel.

09.jpg
 

I cellekontorene er det valgt Milliken teppefliser med ekstra gode akustiske egenskaper.

06.jpg
05.jpg

Field Study er navnet på teppeflis-designet. Dette er et sømløst design. Det vil si at gulvet fremstår som en flate uten synlige skjøter og uten behov for sjakkmønster. Flisene legges med pilen i samme retning.

04.jpg

Hekta På Turs lokaler har enorm takhøyde og større åpne arealer. For å håndtere akustikken i slike interiørsituasjoner kan det være nyttig å ha gode egenskaper i gulvmaterialene. I dette tilfellet har 2tec2 akustikkforbedrende egenskaper på 19 dB og Milliken har 33 dB. Resultatet er et rolig og balansert innemiljø der det er lett å være flere i samme rom og konsentrere seg om arbeidsoppgaver.

03.jpg

Farger med lave bølgelengder, som avslappet grønn og rolig blå, er de mest fremtredende i naturen og øker effektiviteten og fokus til de fleste mennesker. Undersøkelser har også vist at det gir en økt velværefølelse. - How the Color of Your Office Impacts Productivity

10.jpg
02.jpg

Vi er takknemlige for å ha kunne bidra til dette kjempefine og gjennomførte kontorprosjektet. Lokalene demonstrerer en spennende kombinasjon av vevde vinylfliser og teppefliser som begge demper akustikk og bidrar til å formidle konseptet.

Se også: Hekta på tur kan bli årets logistikkvinner

Prosjekt: Hekta På Tur
Produkt: 2tec2 Play: Hexagon tiles in Zodiac green og Milliken, Tracing Landscapes, Field Study FSY165 Raised Beach
Arkitekt: Vårdal Arkitekter AS
Interiørarkitekt: Into Design AS
Fotograf: Anne Bråtveit

Nordre Fokserød

Nordre Fokserød

Tower

Tower

0