Ved å kombinere design, teknologi og unik erfaring, lager våre produsenter bærekraftige gulv som er like funksjonelle som de er inspirerende.

Helgesens gate 1

Helgesens gate 1

På Grünerløkka, midt mellom Kubaparken, Ryes Plass, Akerselva og Birkelunden finner du Helgesens gate 1. Her har Merkantilbygg forvandlet en gammel klassisk hjørnegård til et fantastisk nytt boligprosjekt. De har ført opp et nytt infillbygg i stål og glass og smeltet dette sammen med den klassiske, fantastiske hjørnegården som stod der fra tidligere, revet alt innvendig for så å bygge den opp igjen stein for stein. Resultatet er 25 leiligheter i størrelser fra 25 - 122 kvm, alle med heisadkomst og en gjennomgående høy standard på gulv, overflater, innredning og tekniske løsninger. I tillegg er bakgården blitt oppgradert betydelig slik at denne kan benyttes av alle gårdens beboere.

Vi har levert gulv fra Weiss (Østerrike) til prosjektet. Gulvet består av massiv plank i Sibirsk lerk. Plankene har dimensjonene 1973 x 137 x 20 mm og Classic sortering. Gulvet ble hvitoljet i to omganger på fabrikken, noe som toner ned de naturlige gule fargene i materialet, men fortsatt lar de vakre definerte årringene være synlige. Lerk slekter på furu, men vokser enda saktere og i skoger høyt over havet. Dette gjør lerkeved spesielt dekorativ med vakker glans og skarpt skille mellom kjerneved og yteved. Veden er middels tung og har gode styrkeegenskaper, samt god holdbarhet. 

Produkt: Lerk, Weiss
Prosjekt: hg1.no
Entreprenør: Merkantilbygg
 

Kaldnes

Kaldnes

HH1

HH1

0