Ved å kombinere design, teknologi og unik erfaring, lager våre produsenter bærekraftige gulv som er like funksjonelle som de er inspirerende.

HH1

HH1

Hieronymus Heyerdahls gate 1 er et klassisk bygg tegnet av arkitektene Torp og Torp, som fremstår med en tidløs eleganse. Den stilrene funksjonalistiske bygningen sto ferdig i 1936 og har en rekke vakre eksteriør- og interiørdetaljer. Det karakteristiske bygget er opp gjennom årene blitt et kjent landemerke på Rådhusplassen. Kontorlokalene møter lyset fra flere himmelretninger, hvilket gir gode arbeidsplasser. HH1 ligger side om side med Oslo Rådhus, med fantastisk utsikt over Oslofjorden, Aker Brygge og Akershus Festning. 

I 2015 ble bygget kjøpt av CBRE Global Investors; en av verdens største eiendomsforvaltere med $ 89.7 milliarder i forvaltningskapital. Vi har levert gulv fra Hain Parkett til interiørprosjektet i HH1 som var ledet av IARK ved Hanne Margrethe K. Hjermann, Nina Sperling og Juni Hanstveit. Gulvet består av solide eikeplank ved navn Ambiente, med dimensjonene 2000 x 195 x 15 mm og 4 mm slitesjikt. Materialet er i Perfect sortering, det vil si omtrent uten noe kvist, yteved og fargevariasjoner. Hver plank har i tillegg en diskrét mikrofas. Overflaten er børstet og naturoljet. I tillegg til gulvet har vi levert underlaget WP Sekura fra Weitzer Parkett. Dette lydabsorberende underlaget er fremstilt av naturfiber og demper opptil 20 dB. Vi er stolte av å ha tatt del i et så gjennomført kontorprosjekt.

Se også: CBRE Global Investors Acquires iconic Hieronymus Heyerdahlsgate 1

Prosjekt: HH1
Produkt: Hain Parkett
Interiørarkitekt: IARK
Fotograf: Anne Bråtveit

Kaldnes

Kaldnes

Sørenga Sjømat

Sørenga Sjømat

0