Ved å kombinere design, teknologi og unik erfaring, lager våre produsenter bærekraftige gulv som er like funksjonelle som de er inspirerende.

JCP

JCP

JCP12.jpg

JCP (Just Cruzin’ Production) er snart et av Norges største reklamebyrå. Ved hovedkontoret i Akersbakken 10 i Oslo jobber det idag rundt 140 personer og de forventer å vokse opp til 250 ansatte. Til de nyoppussede lokalene har vi levert et spennende gulv i vevd vinyl fra 2tec2.

JCP10.jpg

- Ved JCP er det viktig å ha interaksjon mellom alle avdelingene, jeg kan trygt si at free seating hjelper oss å oppnå dette bedre, sier daglig leder ved JCP Norway, Lars Terje Grorud.

JCP11.jpg

Gulvet består av vevde vinylfliser i forskjellige og like farger. Dersom man legger flisene med samme farge med pilen i samme retning oppnår man en sømløs effekt. Hos JCP har interiørarkitekt benyttet flisene til å lage et dynamisk mønster med sporadiske fargeklatter.

JCP03.jpg
JCP04.jpg

Hos JCP har de tro på direkte dialog og den kortest mulige distansen mellom de ansatte. De vil også være et sted der alle ansatte har innvirkning på driften og føler seg viktige.

- Vi tror vi kan oppnå dette ved å ha alle på samme nivå. Det betyr at ledelsen, de kreative, konsulentene, prosjektlederne og event-lederne sitter samlet, sier daglig leder ved JCP Norway, Lars Terje Grorud.

JCP06.jpg

Alle 2tec2s vevde vinylgulv kommer med en felt bakside som forbedrer akustikken med 19 dB. Dette er spesielt nyttig i åpne landskap og sittegrupper ved gangsoner, der spesielt støy fra gange og småprat kan virke forstyrrende.

 
 

-Vi jobber i en hektisk industri, så at det er mulig å sitte for seg selv og jobbe uten å bli forstyrret er viktig, legger Grorud til. Til stillesonene og alkovene har vi levert felt teppe fra Toucan-T til vegger og tak for en lun atmosfære og ekstra lyddemping.

 
JCP07.jpg
JCP08.jpg
JCP13.jpg
JCP09.jpg
JCP01.jpg

JCP er et kontorprosjekt som setter lagarbeid og kreativitet i førersetet. Resultatet er fleksibelt og spennende og oppmuntrer til produktivitet. Vi er takknemlige for å ha bidratt med det vevde vinylgulvet som virkelig spiller en viktig rolle for utformingen i interiøret her.

Se også:

JCP: Free seating = improved company culture

Dagens Næringsliv: Skal runde milliarden innen 2025

Prosjekt: JCP
Interiørarkitekt: Mat Humphrey, Disciple Studio
Produkt: 2tec2
Fotograf: Anne Bråtveit

Mer

Mer

Nordre Fokserød

Nordre Fokserød

0