Ved å kombinere design, teknologi og unik erfaring, lager våre produsenter bærekraftige gulv som er like funksjonelle som de er inspirerende.

Kaldnes

Kaldnes

Med skreddersøm, rene linjer og smarte løsninger har GOVERNATOdesign skapt et profesjonelt og funksjonelt, men samtidig lunt kontorlandskap. Kontoret er en reise i selskapets historie med innslag av antikke møbler, memorabilia og portretter på veggene. Mørkt tre, skinn, solide materialer, marmor og stål gir et maskulint uttrykk. Dette balanseres med friske blomster og tekstiler i materialer man ikke forbinder med et kontor. Detaljene myker opp inntrykket, og gir fellesområdene et hjemmekoselig tilsnitt. Lys spiller en stor rolle, og lampene er helt unike. Fargevalgene følger bedriftens profil og skaper et helhetlig inntrykk. 

Gulvet i kontor, møterom og kjøkken er laget av kjernerøkt eik fra Weitzer Parkett. Plankene er overflatebehandlet med olje fra plantebasert råmateriale og naturlige resiner som forsegler de åpne porene i treverket. Fargebehandlingen av overflaten heter Black Pepper og sammen med den røkte eiken gir det et nesten ensfarget sort uttrykk. Dimensjonene på plankene er 1400 x 140 x 11 mm i Original sortering. Teppene i lounge området er i den tettvevde kvaliteten Eco Web fra Toucan-T. Dette teppet har et elegant strømlinjeformet uttrykk i den lyse fargen Plata 1008. Teppet kommer på 4 meter brede ruller og er laget av slitesterk polyamid som er konstruert for høy trafikk og godkjent for kontorstoler med trinsehjul. Vi er stolte av å ha tatt del i et så gjennomført kontorprosjekt.

Produkt: Weitzer Parkett, Toucan-T
Interiør: Governato Design AS
Filmproduksjon: Girlcrush
 

Elkjøp

Elkjøp

HH1

HH1

0