Ved å kombinere design, teknologi og unik erfaring, lager våre produsenter bærekraftige gulv som er like funksjonelle som de er inspirerende.

Metropolis

Metropolis

Metropolis er i vekst og i juni 2014 flyttet de inn i toppetasjen i Rosenborggata 19A. 700m2 har blitt til et inspirerende og kreativt åpent landskap med store møterom, multirom og flere uformelle møtesoner og arbeidssoner. Metropolis jobber innenfor et bredt spekter og det var viktig for dem at dette ble uttrykt i interiør og løsninger. Metropolis ønsket et konsept som gjenspeiler bedriftens indentitet.

Møterom og multirom har fått forskjellige uttrykk og disse er foliert med bilder og grafiske elementer fra designprofilen. Arbeidssonen er løst opp med en felles bokhylle med nedhengte pendler som også hjelper på akustikken. Materialrommet er plassert i nærheten av kjøkkenet som også blir aktivt brukt til hyggelige sammenkomster og raske møter.

Valgte løsninger og møblering demonstrerer muligheter, løsninger og ideer som gir erfaring til eget arbeid og som kan fremvises for våre kunder og samarbeidspartnere.

I de lyse lokalene falt valget på eikeplanken WIP 4140 (dimensjon: 1400 x 140 x 11 mm) fra Weitzer Parkett med gråfargen Auster i Select sortering. Gulvet er svakt børstet og har en diskré mikrofas som markerer hver enkelt plank. Behandlingen av overflaten kalles ProActive+ og består av 7 lag lakk, som gir en meget slitesterk overflate.

Metropolis bistår flere av landets ledende eiendomsbesittere i prosessen med å forme nybygg og rehabiliteringsprosjekter, med blant annet å få god arealeffektivitet i byggene, tilpasse bygget for leietakere, bistå i innsalg av prosjekter, utarbeide markedsmateriell og profilere bygg. Metropolis holder jevnlig kurs om nye arbeidsformer og arbeidsplassutforming.

metropolis.no

Weitzer Parkett

Høyres Hus

Høyres Hus

Strømme Klær & Sko

Strømme Klær & Sko

0