Ved å kombinere design, teknologi og unik erfaring, lager våre produsenter bærekraftige gulv som er like funksjonelle som de er inspirerende.

Moelven

Moelven

42045 Moelven Modus Oslo.jpg

Moelven Modus er Nordens ledende produsent og leverandør av fleksible romløsninger for næringsbygg. Vi har levert Milliken teppeflis til deres nye lokaler.

42048 Moelven Modus Oslo.jpg

Hos Moelven Modus i Oslo ville de ansatte ha en kontorløsning som inspirerte til samarbeid, men som samtidig kunne ivareta den enkeltes behov for å kunne arbeide i fred og ro. 

42043 Moelven Modus Oslo.jpg

Arbeidsplassen består nå av både cellekontorer, landskap, møterom, prosjektrom og sosiale soner. Det legges stor vekt på de sosiale sonene, arealer som gjør det godt å komme litt ut av kontorene innimellom. Lyse, luftige, gjennomgående og åpne arenaer, gjør det mulig å møtes til kaffe, uformelle samtaler og til og med til en liten fotballturnering. 

42047 Moelven Modus Oslo.jpg

Da planen var låst, rommene og behovene løst, var det valg av gulvprodukter som gjorde at en naturlig fargepalett åpnet seg. Det ble grønt, lunt og harmonisk. Naturens egne elementer er brukt gjennomgående, helt til designen i folieringen.

42051 Moelven Modus Oslo.jpg
42038 Moelven Modus Oslo.jpg

Gulvet består av teppefliser i serien Clerkenwell med designet EC1 fra Milliken. Denne serien har hele 34 dB effektlydreduksjon og en akustisk absorpsjon på αw = 0,30.

42037 Moelven Modus Oslo.jpg

Designet på teppeflisene består av et sporadisk geometrisk mønster av hevede linjer. Fargen heter Singing Britton og fremstår som en rolig sort flate. Stripene i mønsteret og to ulike typer teksturer gir likevel teppet et liv som er anvendelig med tanke på ytelse og utrykk over tid. 

42042 Moelven Modus Oslo.jpg

Moelven har fornyet kontorene over hele landet og har inkludert Millikens EC1 som en del av konseptet. Det geometriske mønsteret, de gode akustiske egenskapene og de modulære egenskapene ved teppeflisene passer perfekt med Moelvens egne moderne produktlinjer. Vi kan anbefale å ta turen til Moelvens kontorer for å se de ulike løsningene i kombinasjon med Milliken: Alf Bjerckes vei 20, Bygg 18, 0582 Oslo.

Produkt: Milliken, Clerkenwell, EC1, CEC27 Singing Britton
Prosjektnavn: Moelven Oslo
Sivilarkitekt: Birgitte Magnussen, Moelven Modus
Byggherre: Bibliotekenes Hus
Foto: Andreas Hylthén

Grundingen 2

Grundingen 2

Frigaard

Frigaard

0