Ved å kombinere design, teknologi og unik erfaring, lager våre produsenter bærekraftige gulv som er like funksjonelle som de er inspirerende.

Nordisk Film & TV Fond

Nordisk Film & TV Fond

TD-Arbinsgate4-ProsjektGulv-P8490976.jpg

Nordisk Film & TV Fond har flyttet inn i nye lokaler i Arbins gate 4 i Oslo. Her har vi levert hvitpigmentert fiskebensparkett fra Weitzer Parkett.

TD-Arbinsgate4-ProsjektGulv-P8490931.jpg

Kubik Interiørarkitekter AS er ansvarlige for utformingen av lokalene. Gulvet er hvitpigmentert i fargen Oak Kaschmir og overflaten består av 7 lag matt lakk av typen ProActive+.  

TD-Arbinsgate4-ProsjektGulv-P8500002.jpg

Gulvet består av lamellstaver ved navn WP 450. Dette er en 2 lags konstruksjon som hellimes til undergulvet. Den totale tykkelsen på stavene er 11 mm og passer perfekt i prosjekter der gulvet ikke bør bygge så mye, eller om man ønsker å kombinere tregulv med tepper.

TD-Arbinsgate4-ProsjektGulv-P8500016.jpg

Fordelen med en lakkert overflate på gulvet er at man ikke behøver regelmessig oppfriskning av gulvet. De matte egenskapene ved overflaten ProActive+ gir gulvet en naturlig fremtoning uten den tradisjonelle reflekterende gjenskinnet som man får ved vanlig lakk.

TD-Arbinsgate4-ProsjektGulv-P8500042.jpg

De lyse og innbydende lokalene til Nordisk Film & TV Fond passer perfekt med fiskebensmønsteret fra Weitzer Parkett. Vi synes det var utrolig morsomt å se det ferdige resultatet.

Prosjekt: Nordisk Film & TV Fond
Produkt: Weitzer Parkett, WP 450,  Oak Kaschmir, PA+, lamellstav, 500 x 65 x 11 mm
Interiørarkitekt: Kubik
Fotograf: Thibaut Devulder

Reflecto

Reflecto

Ytterbøl

Ytterbøl

0