Ved å kombinere design, teknologi og unik erfaring, lager våre produsenter bærekraftige gulv som er like funksjonelle som de er inspirerende.

Nordre Fokserød

Nordre Fokserød

12.jpg

Ved Nordre Fokserød i Sandefjord har BK Grafisk etablert et kontorfelleskap. Lokasjonen rett ved E18 og minutter fra Torp flyplass er perfekt for bedrifter. Her har vi levert teppeplank fra Toucan-T.

13.jpg

Lokalene er lyse og luftige med masse plass og utmerkede fasiliteter.

14.jpg

“Mørke farger - ton i ton, gir et spennende bakteppe og en behagelig atmosfære på denne arbeidsplassen! Gøy å få lov til å jobbe med mennesker som ser verdien av å skape gode omgivelser for sine ansatte” Interiørarkitekt Lene Marie Weum Knudsen ved Into Design AS.

15.jpg
17.jpg

Surface SUR-1407 er navnet på designet på teppeplankene. Designene i Surface-serien overrasker med sterke optiske strukturer som redefinerer tekstil gulvdesign.

 

Til utvalgte møte og konferanserom har vi levert teppeflis fra Milliken. Disse teppeflisene legges med pilen i samme retning og gir en sømløs fremtoning. Designet heter Formwork og er omtrent ensfarget.

16.jpg

Vi er takknemlige for å ha kunne tatt del i dette gjennomførte og flott prosjektet. Teppegulvene har en viktig rolle her da de bidrar til å bedre akustikken.

Prosjekt: BK Grafisk, Nordre Fokserød
Produkt: Surface SUR-1407, PlankX, Toucan-T og FWK27 Pitch, Formwork, Milliken
Interiørarkitekt: Into Design AS
Fotograf: Anne Bråtveit

JCP

JCP

Hekta På Tur

Hekta På Tur

0